Известие

Collapse
No announcement yet.

ГУМИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

YOKOHAMA са добри гуми,аз съм с такива и не изневерявам на марката.Иначе съм патил от HANKOOK в движение ми се пръсна добре че не се утрепах,оказа се че се е разпорила на 3 места,ей така по свое усмотрние
    sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
    Ex...
    Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

аз карам от миналото лято с goodyear eagle F1 и съм много доволен !!!205/50/16
      http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение
        205/50/16
        Леко офф: Тва 16" при 205/50 безпроблемно ли е!? На мен 205/50/15 ми пълнят плътно калниците (widebody). Е джантите са с по-малък офсет от стандартния, ма все пак.

Иначе по темата - тва ще ми е четвърта година с Marangoni Zeta Linea и ме устройват перфектно предвид стила ми на каране (ако се абстрахираме от шума). Специално моя размер се оказа много държелив на дупки Кривил съм джанти амнайсе пъти, а гумите са без дефект.
        Е, поне бяха, докато не прегазих с две от тях едни бюрдюри, паднали от пикапа пред мен. Смених ги пак със същите.
        Attached Files

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
          Леко офф: Тва 16" при 205/50 безпроблемно ли е!? На мен 205/50/15 ми пълнят плътно калниците (widebody). Е джантите са с по-малък офсет от стандартния, ма все пак.

Иначе по темата - тва ще ми е четвърта година с Marangoni Zeta Linea и ме устройват перфектно предвид стила ми на каране (ако се абстрахираме от шума). Специално моя размер се оказа много държелив на дупки Кривил съм джанти амнайсе пъти, а гумите са без дефект.
          Е, поне бяха, докато не прегазих с две от тях едни бюрдюри, паднали от пикапа пред мен. Смених ги пак със същите.
          още малко офф...
          ами пълнят плътно??? на мен предните ми бяха такива нямаше проблем,а от скоро минавам на 17 ипак не мисля че ще има проблем
          '97 155 1.8 16V
          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
          the cost of living is dying...everybody pays...
          sigpic

Comment

принципно 16 цола си влизат екстра ама 17-ките май трябва да са с по малка гума на 45 или на 40 до колото знам ...

Comment

Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение
              принципно 16 цола си влизат екстра ама 17-ките май трябва да са с по малка гума на 45 или на 40 до колото знам ...
              па смятайте бре - има калкулатори в нета колкот искаш - отгоре слагаш стандартния размер гума и дотолу слагаш това което искаш и гледаш разликата. Един такъв калкулатор има с сайта на боряна - http://www.avtogumi.com/ там си пише дали пасва или не покрива възможното отклонение даденият избран размер, спрямо стандартният!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Тия сметки дават представа само за диаметъра. Обаче когато си стигнал до (и над) максималния размер, предвиден от производителя, всякакви отклонения настрани (ширина на гумата, офсет на джантата) могат да те оставят без подкалници и прочее...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

спрях се на HANKOOK...
                  по-натам ще споделя впечатления...
                  AR 155 2.0 16V Never Forget You
                  AR 166 2.4 JTD

Comment

за мен наи-добрите гуми на добра цена са toyo 195 50 15 - цена около 140 лв ( +- 5-6 лв) а ако гожорим за ка4естжени скъпи гуми Michelin pilot i good year eagle F1
                    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                      за мен наи-добрите гуми скъпи гуми good year eagle F1

Comment

От Michelin Pilot (новите) да бягате надалеч !!!
                        Според мен най-добре да си намерите Bridgestone Potenza - макар и спрян от производство преди около две години, този модел гума е най-доброто от средния клас, което може да намери човек (не е само мое мнение). След тях вероятно някой от моделите на Fulda Carat - може би Extremo ...
                        Иначе ако имате парички - Yokohama или Toyo от рацерските серии

P.S. Имах 4 перфектни Michelin Pilot Primacy - сцепиха се от вътршната страна по протежение на протекторната ивица - все едно са рязани с нож. Това за мен е много скъпа и много скапана гума. Да ме извиняват от Michelin де ...
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                        X